Rabu, 2 Januari 2013

SELAMAT TAHUN BARU 2013

Ya Allah, Jadikanlah lipatan tahun baru ini pembuka bagi kejayaan yang lebih gemilang buat kami, bukakanlah pintu ketenangan, kebahagian, kesihatan, kasih sayang, kesejahteraan dan keselamatan juga keamanan yang menyeluruh untuk kami dan kaum muslimin keseluruhannya untuk kami terus memelihara dan memertabatkan agamaMu. Hamparkan di dalamnya hamparan rahmatMu sepertimana yang Engkau berikan kepada hamba-hambaMu yang terpilih. Rahmat yang dapat menghindarkan segala kepayahan, kesukaran, kesedihan, putus asa dan kerungsingan hidup. Ya Allah, kekalkan tahun-tahun yang akan datang dalam hidup kami dengan catatan kegembiraan, kebahagiaan, kelapangan juga keredhaanMu, supaya kami dapat rasakan dalam detik kehidaupan kami ini penuh dengan kasih sayang, keindahan, keberkatan dan kebesaran AgungMu Ya Allah! Ya Allah, Jadikanlah tahun yang akan datang semulia-mulia tahun yang Engkau berkati kami. Jadikanlah kami orang yang paling bahagia bersamaMu.. Ya Allah, Ampunkanlah segala kesalahan kami, kelalaian kami, kelemahan dan kekurangan kami dan terimalah taubat kami, terimalah kebaikan kami, berkatilah masa, waktu dan segala gerak-geri kami...Aamiin Ya Rabbal Alamin!

Tiada ulasan:

Persahabatan Yg Sejati Akan Membawa Kpd Kerinduan Yg Abadi, Org Yg Rugi Ialah Org yG Tidak Memperolehi Sahabat & Yg Paling Rugi Ialah Dtinggalkan Sahabat. Sesungguhnya Persahabatan Itu Lebih Unggul Drpd Percintaan, Tanpa Persahabatan Percintaan Akan Berakhir, Tetapi Tanpa Percintaan Sahabat Blh Kekal.


Oleh Itu Hargailah Persahabatan Yg Terjalin, Kerana Sahabat Mewakili Sesuatu Kekuatan. Sahabat Yg Paling Baik Adalah "DIRI" Kita Sendiri Yg Tahu Menilai Setiap Apa Yg Kita Lakukan. Hadiah Yg Paling Berharga Dlm Erti Kata Sahabat Yg Sebenar.


Bergaullah Dngn Manusia Sebaiknya Sehingga Kalau Kamu Mati Mereka Tanggisi Dan Kalau Hidup Mereka Selalu Merindu.......


Yg Indah Itu Pertemuan..... Yg Manis Itu Kemesraan..... Yg Pahit Itu Perpisahan.... Yg Tinggal Hanya Kenangan.....