Isnin, 23 Julai 2012

Hari ke 3 Ramadhan...

Assalammualaikum wbt bertemu semula,hari ini merupakan hari ke 3 Ramadhan,hari nie dugaan diawal puasa dimana kesakitan gigi daripada pagi tadi berlarutan sehingga ke petang nie ditambah pulak dengan kesakitan kepala yang tak terkata2...di office pun banyak berdiam diri dari bercakap,biaslah bila badan tak sedap rasa semuanya tak menjadi nak buatkan daripada keadaan menjadi tidak baik lebih baik berdiam diri!! Agak-agaknya apa menu yang menarik untuk berbuka hari nie ya ?? Dalam kepala ini ada bermacam-macam menu untuk dimasak tapi entahlah yang mana satu jadi pilihan dihati belum pasti....tunggu sehingga 5.15 petang nanti waktu balik sementara itu masih ada masa untuk terus fikir-fikirkan menu yang menarik !!!

Tiada ulasan:

Persahabatan Yg Sejati Akan Membawa Kpd Kerinduan Yg Abadi, Org Yg Rugi Ialah Org yG Tidak Memperolehi Sahabat & Yg Paling Rugi Ialah Dtinggalkan Sahabat. Sesungguhnya Persahabatan Itu Lebih Unggul Drpd Percintaan, Tanpa Persahabatan Percintaan Akan Berakhir, Tetapi Tanpa Percintaan Sahabat Blh Kekal.


Oleh Itu Hargailah Persahabatan Yg Terjalin, Kerana Sahabat Mewakili Sesuatu Kekuatan. Sahabat Yg Paling Baik Adalah "DIRI" Kita Sendiri Yg Tahu Menilai Setiap Apa Yg Kita Lakukan. Hadiah Yg Paling Berharga Dlm Erti Kata Sahabat Yg Sebenar.


Bergaullah Dngn Manusia Sebaiknya Sehingga Kalau Kamu Mati Mereka Tanggisi Dan Kalau Hidup Mereka Selalu Merindu.......


Yg Indah Itu Pertemuan..... Yg Manis Itu Kemesraan..... Yg Pahit Itu Perpisahan.... Yg Tinggal Hanya Kenangan.....